מתכון למרק תירס מתכון למרק תירס
פעוטות

מתכון למרק תירס

קל להזמין מרק תירס ממסעדה סינית בסביבה, אבל זה לעולם לא יהיה בריא וטעים כמו זה שאנחנו מכינים בבית. מסתבר שהכנת מרק תירס היא משימה קלה וטעימה

המצרכים:
כרישה
ביצים
עוף – 2 פולקע או כרעיים
שמן קנולה או מחמאה
סיר
מים

אופן ההכנה:
לוקחים את החלק התחתון (הלבן) של הכרישה ופורסים אותו לפרוסות.
את פרוסות הכרישה מניחים בסיר עם מחמאה או שמן קנולה ומערבבים עד שזה משחים מעט.
כעת מוסיפים את העוף ומערבבים יחד עם 4 כוסות של מים.
מוסיפים את התירס – רצוי קפוא או מקלח תירס (לא משימורים)
היום תינוקות מעל גיל שנה כבר יכולים לאכול ביצה אז ברגע שהמרק מבעבע (רותח) פתחו ביצה או שתיים מעליו ושקשקו פנימה עם מזלג, וכך נוצרים נטיפי הביצה.
ממשיכים לבשל על אש נמוכה עם מים מבעבעים לפחות חצי שעה
לפרק את הבשר מהעוף ולהעביר הכול לבלנדר (אפשר גם ידני) לרסק קלות – אמורה לצאת לכם מחית צהובה טעימה ובריאה.

הרחבת המתכון עבור המבוגרים:
לפני שפותחים את הביצה על הכל מוסיפים קצת פטרוזיליה, סויה, שמן שומשום – מעט מרק עוף לתיבול

שיהיה לכם בתאבון

EmptyView

הצטרפו למועדון הדיוורים של האגיס

מלאו את הפרטים וקבלו קוד קופון ישירות לנייד שלכם
האם זה הבייבי הראשון שלך? כן/לא
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם ל מדיניות הפרטיות
אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות ממגוון מותגי חברת קימברלי-קלארק ישראל בע"מ באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת
לקבלת הקופון אנא אשרו קבלת דיוורים ע"י סימון התיבה

השאירו מייל ותקבלו מהאגיס

שלל הפתעות, הטבות, קופונים ותכנים שווים במיוחד!

בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם ל מדיניות הפרטיות

אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות ממגוון מותגי חברת קימברלי-קלארק ישראל בע"מ באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת