האגיס
תחתונים חד פעמיים לנוחות ולספיגה מירבית לאחר הלידה. להזמנה הקליקו
מערכת האגיס

מתכון לסמבוסק

מתכון שיכול להפוך לצמחוני, טעים ומתאים לילדים

הסמבוסק אחרי היציאה מהתנור

מה זה סמבוסק? בצק ממולא. ומתכון מדהים ומוצלח שניתן למלא במה שאתם רוצים והתוצאה טעימה ומתאימה לארוחת ערב לילדים.

הכנת בצק:
חבילת מרגרינה
אשל אחד
חבילת קמח תופח
ללוש את כל החומרים, ליצור בצק ולתת לזה לשבת בקערה שעה במקרר (תלוי בגיל הילד, כאן הוא יכול בהחלט לעזור)

מילוי

מכינים פירה מתפוח אדמה אחד
מוסיפים לפירה 100 גרם גבינת קשקאבל מגורדת
מעט גבינת פרמז'ן (לפי הטעם)
ביצה אחת
מערבבים הכול יחד

 

מילוי צמחוני:

מבשלים גרגרי חומוס, מטגנים בצל ומוסיפים את החומוס המבושל. ממלאים בתוך הבצק

סמבוסק לפני כניסה לתנור

סמבוסק לפני כניסה לתנור

כשהבצק התקרר
מוציאים אותו מהמקרר, מרדדים אותו לבצק די שטוח (לא מדי) ויוצרים עיגולים בעזרת כוס יין.
בתוך כל עיגול שמים כפית מהבלילה וסוגרים לחצי (תלוי בגיל אבל כאן הם יכולים לעזור לקפל…)
מכניסים לתנור שחומם לחום של 200 מעלות ומחכים עד שיזהיב קלות.
יוצאת כמות גדולה של סמבוסקים. הצעה: להכניס לשקיות אוכל, לסגור ולהקפיא, זה נשמר מצוין. בכל פעם אפשר להוציא כמה ולחמם בטוסטר.

ניתן למלא בכל מה שרוצים ולהכין לדוגמה פירה מאפונה או קטניות ואפילו למלא בבשר טחון

בתאבון

כתבות קודמותכתבות נוספות
נושאים הקשורים לכתבה
קבלו עדכונים על כל מה שטוב לקטנטנים שלכם
הרשמו עכשיו
הגעתם לרכיב תגובות של פייסבוק, אם ברצונכם לדלג עליו לחצו כאן
תגובות
מעבר לאזור התוכן, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + z