האגיס
מערכת האגיס

מתכון ללביבות משאריות ספגטי

מתכון ללביבות משאריות ספגטי או פסטה. קל טעים והכי חשוב בריא

פסטה בסיר לפני ההכנה על שיש

מכירים את זה שאתם חוזרים הביתה עם הילדים והמקרר ריק. הילדים רעבים ועייפים וכולם רוצים משהו טעים וחם. המתכון הזה נוצר בדיוק ככה, ברגע הזה שמגלים שאין שום דבר בבית רק קערת פסטה, וחייבים להכין משהו טעים ומהיר.

בהתחלה זה נשמע מוזר – מתכון ללביבות מפסטה, אבל התוצאה טעימה וכמובן קלה להבנה

המצרכים

· ספגטי ארוך מבושל.
· בצל
· ביצה
· פירורי לחם
· אגוז מוסקט
· פטרוזיליה או כוסברה מה שאוהבים
· מלח ופלפל
· תמיד אפשר להוסיף אם יש, תפוח אדמה או קישוא (לי לא היו)
· יוגורט חלק (תוספת בצד)
· מלפפון
· קערה
· בלנדר ידני או אחר
· מעט שמן

אופן ההכנה

· בקערה שמים את הספגטי חותכים אותו קצת
· מוסיפים ביצה אחת
· מוסיפים בצל קצוץ, פטרוזיליה או כוסברה קצוצה
· מעט פרורי לחם, מלח פלפל קצת אגוז מוסקט.
· בעזרת בלנדר ידני טוחנים הכול שתיווצר עיסה אחת.
· שופכים מעט שמן למחבת
· בעזרת כף יוצרים לביבות למחבת ומטגנים.
· בצד מכינים למי שאוהב, יוגורט חלק לתוכו מגרדים מלפפון, אפשר תמיד להוסיף קצת שמן זית, שום.

כתבות קודמותכתבות נוספות
קבלו עדכונים על כל מה שטוב לקטנטנים שלכם
הרשמו עכשיו
הגעתם לרכיב תגובות של פייסבוק, אם ברצונכם לדלג עליו לחצו כאן
תגובות
מעבר לאזור התוכן, לקיצור דרך לחצ/י כפתור ALT + z