מתכון חמים וטעים ליום חורפי בבית שנמאס לכם להכין שוב מרק עוף. מתכון משפחתי שילדים אוהבים והכי חשוב קל להכנה
המצרכים:
· חזה עוף טחון.
· פרורי לחם (לא חובה רצוי)
· מלח /פלפל ותבלין בשם :" בהרט "
· פטרוזיליה (לפי הטעם)
· קערה
· דלעת
· 2 קישוא
· בצל גדול
· שום
· שמן זית
· סיר גדול
· מים
אופן ההכנה:
· מערבבים בקערה עוף טחון עם פטרוזיליה קצוצה וכמה כפות פרורי לחם, מלח פלפל ומנמיכים בצד.
· חותכים את הבצל לעיגולים, את הדלעת לקוביות גדולות, את הקישוא לעיגולים וקוצצים שום.
· בסיר עם מעט שמן זית מטגנים את הבצל, מוסיפים את השום ואז את הדלעת והקישוא
בתאבון!